Citació

De BCN al Món. Xerrades informatives.

Activitats informatives per a joves a l’entorn de la Campanya “De BCN al Món 2016“. Es tracta d’activitats de mobilitat internacional, noves oportunitats, estudis i voluntariat a l’estranger, que organitza l’Ajuntament de Barcelona.

http://joves.bcn.cat/bcnalmon/cat/activitats.php

Estades a Alemanya, Japó, Noruega, Austràlia, Estats Units. Voluntariats

ESTADES A L’ESTRANGER PER A MENORS
Dimecres, 16 de novembre
Citació

“Arquitectes de Gràcia, a prop teu” – dimecres 26 octubre

Veí i veïna de Gràcia, et preocupen temes com…el teu pis, la teva escala, la teva plaça?

Què pot fer l’arquitectura per a tu?

Dintre del marc del Congrés d’Arquitectura que s’està celebrant aquest any de manera dispersa a diferents indrets del territori, un grup d’arquitectes de Gràcia i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya presenten una sèrie de xerrades informals i disteses entre veïns i arquitectes per millorar el nostre entorn immediat on es tractaran aquests temes i molts d’altres que aniran sorgint.

L’objectiu d’aquesta primera jornada és posar sobre la taula les preocupacions, les inquietuds i els dubtes del veïnat gracienc en termes d’arquitectura quotidiana. La ciutat sense persones no té sentit: tu, com a usuari directe hi tens molt a dir.

El proper dimecres 26 d’Octubre, de 18:00 a 19:30 als Lluïsos de Gràciatindrà lloc l’acte de presentació del grup “Arquitectes de Gràcia, a prop teu”.

Vine a dir-hi la teva sobre el nostre barri. Explica què t’interessa, què voldries millorar o què n’esperes en els propers anys.

http://lluisosdegracia.cat/blog/2016/10/19/grup-darquitectes-emplaca-veins-gracia-debatre-sobre-lentorn-quotidia/

AdG

Arquitectes de Gràcia, a prop teu