Anotació

RECORDEU: divendres, esmorzars de 4rt

Els alumnes de 4t d’ESO acostumen a vendre pastissos, sucs i crepes durant tot el curs per aconseguir recollir diners que els ajudin a abaratir el treball de síntesis que a final de curs realitzen entre Barcelona i Granada.

Cada setmana, els divendres, visiten el pati de 1r i 2n d’ESO (que son a les 10:30 i a les 11:30 respectivament) i venen esmorzars.2016-4t-eso-pastissos

O sigui que j ho sabeu. Els divendres no cal que porteu esmorzar. Us estalvieu de preparar esmorzars i ajudeu els de 4rt!

Bon profit!

Anotació

GRÀCIA CELEBRA LA SEVA XXIII SETMANA CULTURAL, CENTRADA EN ELS REFUGIATS

http://totgracia.com/gracia-celebra-la-seva-xxiii-setmana-cultural-centrada-amb-els-refugiats/

Del 21 al 27 de novembre de 2016 arriba a Gràcia la XXIII Setmana Cultural, aquest any amb la temàtica de “Gràcia amb els refugiats, per una Mediterrània en pau”. El cicle inclou projeccions, debats, taules rodones, teatre, concerts, exposicions… que tindran lloc als equipaments de Gràcia.

Anotació

NEIX EL 1R FESTIVAL DE LITERATURA DE GRÀCIA, DEL 18 AL 20 DE NOVEMBRE DE 2016.

20161118_graciallegeix Entre els actes, una ruta guiada per Gràcia, tallers de narrativa, il·lustració i poesia. Taules rodones sobre Gràcia, novel·la històrica, novel·la negra, novel·la infantil i juvenil. Poesia amb Enric Casasses a la Violeta, Càpsula Hate Speech, concerts, Vols parlar amb un editor? Tens 10 minuts.

I molt més!!!

Més info: http://totgracia.com/2909-2/

https://www.facebook.com/graciallegeix/