4/4/2022 a les 19 h (online) Assemblea general extraordinària AFA Vila de Gràcia

Benvolgudes famílies,

Ens plau convocar-vos a la propera ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Vila de Gràcia.

El motiu central d’aquesta trobada és la validació d’una partida extraordinària no inclosa en els pressupostos ordinaris d’enguany i que hauria de sufragar una part del lloguer dels espais de Fontana on es desenvolupa l’assignatura d’Arts Escèniques dels cursos de l’ESO. En haver donat per acabada la contingència covid, l’administració deixarà de finançar el cost d’aquestes instal·lacions durant el tercer trimestre.

Dia: dilluns 4 d’abril de 2022
Hora: 19:00 hores
Modalitat: online
Adreça: l’enllaç per assistir a l’Assemblea virtual és el següent https://meet.jit.si/AFAViladeGràcia

Ordre del dia:

Punts d’aprovació:

-Validació de la partida extraordinària destinada als lloguer dels espais d’Arts Escèniques + explicació sobre com es desenvoluparà l’assignatura el curs que ve pel que fa a les instal.lacions.
-Aprovació de l’Acta de les darreres assemblees de l’AFA del 26/10/2021 i el 17/06/2021 (enviades per correu electrònic)

Temes:

-Informació sobre el Consell Escolar del 29/03/2022.
-Criteris d’inclusió en les sortides. Des de l’AFA es vol treballar en un document-marc que repensi les sortides que s’organitzen des de l’institut per tal d’establir com s’han de preservar criteris com la inclusió, l’accessibilitat, la cohesió i els aprenentatges.
-Participació de l’alumnat i consciència cívica: observacions sobre les reunions de delegats, el retorn de demandes i el procés d’inassistència col.lectiva.
-Horari institut i jornada lectiva
-Guixetes
-Programa Èxit
-Retorn Assemblea AFFAC
-Valoració de la vaga

Torn obert

Us hi esperem!
Junta de l’AFA

Barcelona, 29 de març de 2022

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s