23/11/2021 Eleccions al Consell Escolar del Vila

Avui dimarts 23 de novembre hi ha convocades eleccions al Consell Escolar de l’institut per triar un/a representant del sector famílies. 

Us recordem que les votacions es faran presencialment de 16 a 18h al vestíbul de l’institut.

S’han presentat tres candidatures

  • Clàudia Guillem Pla
  • Francisco José Sánchez Sánchez
  • Meritxell Torné Ortega

Atès que moltes famílies no ens coneixem personalment i per tal de facilitar les votacions, les persones candidates ens han fet arribar una petita descripció de la seva motivació per presentar-se a les eleccions i representar el sector famílies durant els propers 4 anys. 

Clàudia Guillem: Sóc la Clàudia, la mare del Martí de 1er d’ESO. Durant els primers anys de primària vaig implicar-me en diferents espais de participació com les Comissions, l’AFA i el Consell Escolar. Ara, m’estreno a Secundària, una etapa que em sembla crucial en les vides dels nostres fills i filles i crec que la participació de les famílies és molt important per ser part de la comunitat educativa de manera real. Em considero una persona dialogant i conciliadora, a la vegada que m’agrada qüestionar les coses que em “fan soroll”. Em presento com a candidata al Consell Escolar per donar veu a les famílies en aquest espai de participació de manera, honesta, transparent i democràtica, buscant sempre la pluralitat de veus, recollint les preocupacions, propostes i opinions de les famílies i traslladant-les al Consell, a l’hora que fent retorn i explicant les qüestions que es tractin en Consell a les famílies.

Francisco José Sánchez: Em presento a les eleccions per representar a les famílies al consell escolar amb la intenció d’incidir en la millora del funcionament del centre, en la gestió dels recursos, horaris, projecte educatiu i comunicar les inquietuds i demandes de les famílies.

Meritxell Torné: Sóc la Meritxell Torné, mare d’alumna de 1r ESO. Em presento a candidata com a representant de les famílies amb l’objectiu d’aprofitar el Consell Escolar com un dels pocs espais de participació que tenim les famílies a la secundària dins del sistema educatiu públic. Els meu principals objectius són: 1. Poder donar veu a les peticions, preocupacions i iniciatives de les famílies del Vila davant dels representants del claustre i intervenir, en la mesura que sigui possible, en una millora l’educació dels nostres filles i fills. 2. Recollir les propostes i opinions de les famílies i portar-les al consell escolar. 3. Informar i fer retorn de tots els assumptes que es tracten en Consell Escolar a les famílies, a través dels canals que tenim habilitats.

Des de l’AFA volem agrair la predisposició de totes tres per contribuir a millorar l’institut i animem a totes les famílies a participar en les votacions. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s