RENOVACIÓ EQUIP DIRECTIU

Benvolgudes famílies,
Aquest mes de febrer ha començat el procés de renovació d’equips directius als centres públics i, entre ells, al Vila de Gràcia. El nostre director, el Paco, es jubila a final de curs i, tot just ara, s’inicia el concurs que portarà a la seva substitució.
L’arribada d’una nova persona a la direcció comportarà, de ben segur, canvis en el dia a dia i en la forma de fer del Vila. La Junta de l’AMPA i els representants de les famílies al Consell Escolar creiem que pot ser un bon moment per refermar la col•laboració de les famílies amb el centre dels nostres fills i filles, però també per presentar el nostre punt de vista i les nostres propostes.
Per a poder-ho fer de forma ordenada i, amb la voluntat de recollir la diversitat d’opinions de les famílies del Vila, volem convidar-vos a una sessió de debat el proper dilluns 7 de març, al mateix centre, per abordar les vostres inquietuds, propostes, queixes, suggeriments, aportacions, satisfaccions… En fi, pretenem que sigui un espai per expressar allò que pensem i poder-ho compartir amb la nova direcció.
Parlarem de l’equipament, de l’organització, de la docència, del projecte educatiu, de l’ús del mòbil a les aules, de les expectatives al centre, dels nostres fills i filles i de tot allò que  aporteu a la sessió. Per a poder preveure l’espai que necessitem us demanem que confirmeu la vostra assistència a través d’aquest enllaç.
Us animem a assistir i a participar en aquesta trobada.
Dia: dilluns 7 de març
Hora: 18.30h.
Lloc: Biblioteca IES Vila de Gràcia
Junta de l’AMPA