FES-TE SOCI DE L’AMPA

Et convidem a fer-te soci de l’AMPA i per això volem facilitar la incorporació de totes les famílies de l’IES a l’AMPA per poder arribar a tothom i poder col·laborar en les activitats que es programen. La teva aportació és fonamental per poder fer més activitats en benefici de tots.

L’import de la quota pel curs 2015-16 és de 45 € per ALUMNE, (cas de ser més de 2 germans, el 3er i següents NO paguen).

Si ja has fet el pagament et volem agrair la teva participació. La teva quota servirà per poder mantenir la Biblioteca, subvencionar les activitats, ajudar a aquelles famílies que per raons econòmiques no les poden fer, fer una escola de pares, participar en la comunitat d’AMPAs de Gràcia…

Si encara no has fet la teva aportació a l’AMPA, esperem poder comptar amb tu ben aviat.
El número de compte corrent de l’AMPA és

Us recordem que totes aquelles famílies que no heu satisfet el pagament de la quota de l’AMPA el podeu fer al Banc Sabadell ES24 0081-1774-1200-0105-2013 (indicant sempre el nom de l’alumne i el curs que farà). Es pot fer un únic pagament de 45 euros  o tres pagaments trimestrals de 15 euros a pagar a l’inici de cada trimestre.
La teva aportació és fonamental per poder fer més activitats en benefici de tots.

Descarrega’t la butlleta i fes-la arribar a l’IES

Full  inscripció AMPA curs 2015-2016