Jornada per l’educació pública a Gràcia

Cartell Jornada per l'educació pública 29N

Des de l’Assemblea Groga de Gràcia ens  conviden a participar a la Jornada per l’educació pública a Gràcia que tindrà lloc el proper dissabte 29 de novembre a l’espai La Violeta (carrer Maspons, 6).

Davant de les retallades i les noves propostes polítiques i educatives que estan afectant els centres educatius públics constatem la necessitat de fer xarxa entre tota la comunitat educativa, juntament amb els veïns i veïnes del barri. Per això, el curs passat l’Assemblea Groga de Gràcia va impulsar la Xarxa Groga de Gràcia, un espai de trobada entre les diferents escoles, instituts, agents educatius i veïns i veïnes de Gràcia per construir un model d’escola pública i de qualitat; democràtica i participativa; justa i equitativa; inclusiva; en català i laica.

La jornada que us presentem s’emmarca en aquesta xarxa i té per objectius reflexionar i definir les prioritats en les que volem centrar l’activitat en defensa de l’educació pública a Gràcia durant aquest curs. Comptem amb una sèrie de xerrades inspiradores sobre temes diversos (lluita de la comunitat educativa a les Illes, ILP d’educació, accions de resistència davant les retallades i el marc legal, escola inclusiva) per després fer un taller d’idees i accions amb les persones participants.

També durant la jornada es presentaran els resultats de l’enquesta oberta a tothom que hem preparat per conèixer la percepció general sobre la situació actual de l’educació i que us animem a respondre i difondre mitjançant el següent enllaç.

Gràcies per la vostra col·laboració i us hi esperem el dia 29 de novembre.

Assemblea Groga de Gràcia

assemblea.groga.gracia@gmail.com

https://assembleagrogadegracia.wordpress.com/

@AssemGrogGracia