Eleccions al Consell Escolar

Benvolgudes famílies
Com cada dos anys, la propera setmana es posa en marxa la renovació del Consell Escolar que finalitza amb l’elecció de nous representats de l’alumnat, les famílies, professorat i PAS abans de 28 de novembre.
Pel que fa als pares i mares, s’han de substituir dues persones que acaben mandat aquest curs. 
El procés és el següent:
El dimarts 4 de novembre publicarem el cens de votants, el qual es podrà consultar al vestíbul per si hi ha errors. Cas que es detecti qualsevol anomalia, s’ha d’informar a Secretaria per tal de corregir-lo (hi ha temps fins el 7 de novembre).
El 12 de novembre es constituirà la taula electoral.
– El divendres 14 de novembre es tanca el termini de presentació de candidatures.
– La setmana del 24 al 28 es vota. Amb molta probabilitat,el dia escollit serà el mateix que es faci l’Assemblea de l’Ampa per estimular participació. La propera setmana, enviarem una comunicació.
Qualsevol persona interessada en presentar la seva candidatura, pot parlar amb el Director de l’IES o passar directament per Secretaria, on podrà omplir el formulari de la candidatura.
Des de l’AMPA animem als pares i mares a participar-hi activament, i ens agradaria que el representant de les famílies fos una persona que també estigués vinculada amb l’AMPA. Per tant convidem als interessats/des a la propera reunió de la Junta de l’AMPA prevista pel dilluns 10 de novembre a les 19:00.
Us hi esperem