Tallers contra les Violències de Gènere

Benvolgudes famílies,

Aquest any l’Escola de Pares i Mares dels Instituts públics de Gràcia: IES La Sedeta, IES Secretari Coloma i IES Vila de Gràcia, inicia la seva activitat abans que altres anys, ja que així podem acollir-nos a una subvenció i tenir més tallers.

Des de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, en el programa Trenquem el Silenci, ens proposen un programa de prevenció de violència de gènere amb centres educatius, de lleure i AMPAs des del que fomenten la realització d’activitats formatives per tal d’assolir els objectius de sensibilitzar la ciutadania i de prevenir la violència masclista des de la infància.

TALLERS

Data: 30 d’octubre 2014 

Hora: 18:30 – 20:30
Taller: Violència de gènere i xarxes socials
A càrrec de: Fundació AROA
Contingut: Les relacions afectives i socials a través de Whattsapp, Facebook,… Quin llenguatge utilitzen els i les joves per relacionar-se? Quins són els límits de la informació que es comparteix a través d’aquests mitjans? Aprendrem a identificar quan hi ha un risc de violència de gènere i quins recursos cal tenir en compte davant d’una situació abusiva a través d’aquests mitjans.

Data: 13 de novembre 2014
Hora: 18:30 – 20:30
Taller: Resolució de conflictes
A càrrec de: l’Associació Eruta’t
Contingut : Ens agraden ens conflictes? Com que dia a dia ens trobem amb conflictes, és important tenir present que tot conflicte és una oportunitat de canviar una situació. Els conflictes sovint ens resulten difícils, inclús dolorosos. En aquest taller aprendre’m a relacionar-nos d’una altra manera apel·lant a una gestió positiva dels mateixos.

Tots els tallers seran a l’Institut La Sedeta – Carrer de Indústria, 67 (cantonada Sicília), 08025 Barcelona

Inscriu-te abans del 10 d’octubre de 2014 a: