Trenquem el silenci…

Des de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, voldríem presentar-vos el programa Trenquem el Silenci. Es tracta d’un programa de prevenció de violència de gènere amb centres educatius, de lleure  i AMPES des del que fomentem la realització d’activitats formatives per tal d’assolir els objectius de sensibilitzar la ciutadania i de prevenir la violència masclista des de la infància.

 

Taller “Ni prínceps blaus ni princeses promeses”  ho farà l’associació CANDELA

Contingut : L’objectiu d’aquest taller és sensibilitzar a mares i pares envers les desigualtats, els estereotips i les violències de gènere. Oferir propostes per a l’educació no sexista a la família i eines per a la comunicació efectiva alhora de prevenir les relacions abusives.

 

Taller ” violència de gènere i xarxes socials” ho farà la Fundació AROA

Contingut : Les relacions afectives i socials a través de Whattsapp, Facebook,…Quin llenguatge utilitzen els i les joves per relacionar-se? Quins són els límits de la informació que es comparteix a través d’aquests mitjans? Aprendrem a identificar quan  hi ha un risc de violència de gènere i quins recursos cal tenir en compte davant d’una situació abusiva a través d’aquests mitjans.

 

Taller “Resolució de conflictes” ho farà l’associació Eruta’t

Contingut:  Ens agraden ens conflictes? Com que dia a dia ens trobem amb conflictes, és important tenir present que tot conflicte és una oportunitat de canviar una situació. Els conflictes sovint ens resulten difícils, inclús dolorosos. En aquest taller aprendre’m a relacionar-nos d’una altra manera apel·lant a una gestió positiva dels mateixos.

Rebreu més informació de les dates dels tallers, lloc dels tallers i procés d’inscripció.

Bon estiu