Programa de Desenvolupament d’Intel·ligència Emocional per a joves

POSTER  Curs Millora Comunicació joves

Us  informem de la formació que estem oferint a joves de 14 a 20 anys: “COMUNICA’T MILLOR I ASSOLEIX ELS TEUS OBJECTIUS” que iniciarem el 21 de gener de 2014. Aquest és el primer curs del Programa de Desenvolupament d’Intel·ligència Emocional per a joves.

L’objectiu d’aquest programa és dotar als joves d’eines i recursos pràctics que els facilitin les relaciones amb els altres, el benestar amb un mateix i la capacitat per fer front a diferents situacions. La metodologia del programa és eminentment pràctica, experimentant individualment i amb grup els aprenentatges adquirits, sent una formació dinàmica, interactiva i participativa.

Aquesta formació pretén complementar la formació en habilitats interpersonals que reben els joves en els centres educatius o en l’entorn familiar on en algunes ocasions, no es pot formar tant com ens agradaria fer-ho, ja sigui per  manca de recursos, marcs normatius establerts, temps o objectius curriculars que s’han d’assolir en altres competències.

Si ets mare o pare, i estàs preocupat pel teu fill o filla per la seva inseguretat, les relacions difícils, els problemes de comunicació,  les dificultats per afrontar conflictes o l’ansietat enfront de diferents situacions,pots  ajudar-lo aportant-li recursos per a desenvolupar-se millor en l’àmbit emocional, obrint-li noves perspectives per gestionar la seva vida.

Si esteu interessats contacteu amb nosaltres, per telèfon 669906986 / 636219897 o per e-mail: info@arssalus.cat