Presentació projecte: Les famílies palanca de canvi del sistema educatiu

logotip

Des de “Famílies amb veu” us volem agrair la vostra inestimable col·laboració en la recerca, i ens plau convidar-vos a l’acte de presentació pública del projecte sota el títol:

Poden ser les famílies palanca de canvi del sistema educatiu?

L’acte es celebrarà el dia 2 de Juliol a les 18.30h al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, al Passeig de Sant Joan nº 108 de Barcelona.

A l’acte encetarem públicament el debat sobre el paper polític de les famílies en el sistema educatiu, a la llum d’un primer avançament de dades fruit de l’enquesta AMPA on heu col·laborat.

En aquest acte, Marta Comas, directora de “Famílies amb veu” exposarà els primers resultats de l’enquesta. Principalment hem constatat que les AMPA, com a model d’associacionisme de familiars d’alumnes instaurat amb la democràcia, lluny d’estar esgotat, és vigent i gaudeix de salut. A més, les dades mostren el potencial de les AMPA i la seva voluntat d’incrementar el seu espai en la presa de decisions i en la gestió del sistema. Tot seguit encetarem un diàleg primer amb els convidats i desprès un debat obert amb tots els assistents.

Al acte intervindran:

– Ismael Palacín, Director de la Fundació Jaume Bofill

– Marta Comas, Directora de Famílies amb veu

– Àlex Castillo; President de la Federació d’Associacions de Mares i pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC)

– Mercè Rey; Presidenta de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC)

– Lluís Pallejà; representant de l’Assemblea Reusenca d’AMPA (ARA Reus)

L’accés és lliure i gratuït. Cal confirmar l’assistència al següent link: http://www.fbofill.cat/formulari.php?formID=70

Podeu trobar més informació a http://www.familiesambveu.cat/aula-poden-ser-les-families-palanca-de-canvi-en-el-sistema-educatiu%3F o trucant al 670516366