Famílies amb veu

Benvolgudes famílies,

Des de “Famílies amb veu” us volem agrair la vostra estimada col·laboració en el projecte, la vostra actitud participativa és exemplar de la vostra feina. També us volem donar les gràcies per mostrar el vostre interès en continuar col·laborant en el projecte i, en aquest sentit, ara us agafem la paraula.

Famílies amb veu és un projecte de recerca acció que vol conèixer i enfortir les organitzacions de famílies que treballen per la millora del sistema educatiu i l’escola.  La part de recerca, en la que ja heu participat, vol donar a conèixer i posar en valor la feina que feu molts pares i mares de manera anònima dia a dia a l’escola.  La part de participació, per la seva banda, vol generar espais de diàleg per fer una valoració conjunta i participada dels resultats de la recerca, i fixar un full de ruta del sector de les famílies vinculades a la millora del sistema educatiu.

Ens agradaria moltíssim comptar amb la vostra presència en els grups de treball del procés participatiu. Aquest consistirà en 3-4 trobades de grups de 10 AMPA (una al més de maig-juny, l’altra el octubre i la darrera el proper més de novembre) d’unes tres hores de durada a la tarda vespre. El primer dia farem una anàlisi des del vostre punt de vista dels principals resultats de la recerca i els altres farem propostes a partir de temàtiques que vinculen família i escola amb les que construir un camí comú.

La primera trobada, per fer l’anàlisi participativa dels resultats de la recerca, es durà a terme el proper 12 de juny de 2013 al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, carrer Comte d’Urgell nº187.

Reiterem el nostre interès en que la vostra AMPA participi en aquest procés, per la vostra implicació com mares i pares, i per representar la realitat d’un centre com el vostre. Si us ve de gust i us animeu a formar part d’aquest innovador procés participatiu i donar la vostra veu ompliu la butlleta d’inscripció abans del dia 31 de maig, a aquest link:

https://docs.google.com/forms/d/1XXPQBkwm7IomaWxdzx5j97FGA8Xs2GGjA1tspUljEW0/viewform

Per qualsevol dubte, aclariment o si voleu més informació, poseu-vos en contacte amb Carlos Abellán per mail a cabellan@fbofill.cat o amb Ana Alcantud, coordinadora d’activitats del projecte, per mail a aalcantud@fbofill.cat, o be per telèfon al 93 458 87 00.

Gràcies i fins aviat