Jornada de Formació del Projecte CLAU

Benvoluts i benvolgudes

Dissabte 25 de Maig farem la Jornada de Formació del  Projecte CLAU a Barcelona. Per què és important que vingueu a aquesta jornada?

El projecte pretén presentar-vos els resultats de  INCLUD-ED, que és el projecte de recerca seleccionat pel VI Programa Marc de la Comissió Europea per presentar les solucions als problemes educatius de la Unió Europea. Els seus resultats es van presentar al Parlament europeu a Brussel·les el passat 6 de desembre de 2011. El projecte, coordinat pel CREA, ha durat 5 anys (2006-2011) i hi han participat 15 universitats i 14 països europeus. L’INCLUD-ED és el projecte de recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea en el seu període.

La FaPaC us convida a vosaltres, a tots els membres de la vostra AMPA, a les famílies del vostre centre, per suposat a l’equip docent del vostre centre i a totes les organitzacions i associacions de la vostra comunitat educativa, a la Jornada “La participació de les famílies, CLAU per a l’èxit educatiu”.

L’assistència a aquestes jornades per part de totes les famílies és important, ja que ens permetrà saber sobre les activitats d’èxit a tota la comunitat i treballar per arribar a l’èxit educatiu de tots els nostres nens, nenes i joves. Per aquest motiu, us adjuntem en aquest e-mail el cartell de les jornades i el programa, perquè feu difusió i impliqueu al màxim de persones possibles de la comunitat educativa en l’assistència a les Jornades. Garantint d’aquesta manera, que el nostre alumnat tingui el màxim de probabilitats d’aconseguir l’èxit educatiu.

Tindrem activitats infantils i servei de monitoratge, en un espai immillorable,  per als vostres infants mentre que les persones adultes debatim sobre la seva educació.

 PROGRAMA

9:45h Inscripcions

10.00h Presentació de la jornada.

10.15h Contribucions científiques sobre l’èxit educatiu: Dr. Ramón Flecha. Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats (CREA-UB).

 11.15h Debat
 11.45h Descans
 12.15h Taula rodona: Actuacions educatives d’èxit. Persones de diferents centres educatius compartiran com estan aplicant les actuacions educatives d’èxit.
 13.00h Debat
 13.30h Projecte CLAU: FaPaC Coordinació Projecte CLAU
 14.00h Clausura

* Tenim servei de monitoratge perquè pogueu venir amb les vostres filles i fills.

Podeu realitzar la inscripció al següent link:

https://docs.google.com/a/fapac.cat/spreadsheet/viewform?formkey=dE5CYjdYdFp5N181ZmxLb3lyNk1panc6MQ

Més informació sobre les Jornades:

 http://www.fapac.cat/xarxaclau/noticies/presentaci%C3%B3-barcelona

Més informació sobre el projecte i la recerca Includ-ED:

http://www.fapac.cat/xarxaclau

Per arribar a Torre Jussana:

http://w20.bcn.cat/Guiamap/Default.aspx#x=29182.084&y=87007.184&z=4&c=K014K001&masc=&filt=&data=&kml=&w=707&h=529&p=29182.084,87007.184