Xerrada Gestió del temps i hàbits d’estudi: 16 d’abril a les 19:00 hores

capsalera 3

Tal i com us informàvem fa uns dies, l’Escola de Pares i Mares de l’AMPA organitza pels pares i mares de l’INS Vila de Gràcia una xerrada sobre la Gestió del temps i hàbits d’estudiel proper dimarts 16 d’abril a les 19:00 a la Biblioteca de l’Institut.

Durant aquesta hora i mitja aprendrem estratègies eficaces per un bona organització i gestió del temps d’estudi.

Per millorar el rendiment en els estudis i aconseguir un aprenentatge significatiu és fonamental optimitzar les condicions ambientals i personals amb una bona rutina d’estudi i fer un ús eficaç del temps d’estudi i d’oci.

Donarem pautes molt concretes i aprendrem de forma pràctica a fer una bona planificació definint i concretant objectius, fent un horari ajustat a la realitat de cada alumne, tenint en compte les diferents formes d’aprendre, amb una distribució adequada dels temps d’estudi i descans, distribució de les diferents assignatures dins del temps d’estudi… etc.

Finalment tots plegat reflexionarem sobre la millor forma d’acompanyar i ajudar als nostres fills per tal de mantenir la seva motivació i fomentar l’autonomia i el sentiment de responsabilitat.

Us esperem a tots!